Onderzoek

Beste,

Je bevindt je op de website van www.depressiehulp.be om het behandeltool rond angst- en depressieve klachten tijdens de zwangerschap of de postnatale periode (tot 1 jaar na de bevalling) door te nemen. Van harte welkom.

Om de kwaliteit van dit online programma nog te verbeteren, willen we graag jouw medewerking vragen aan een studie. Door je extra vragen te stellen over het gebruik van het programma, de verstaanbaarheid van elke module en jouw tevredenheid met elke module willen we inzicht krijgen op hoe jij het programma beoordeelt. Jouw mening is belangrijk voor ons zodat we op basis van jouw opmerkingen eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren. Dit moet bijdragen tot een gemakkelijker gebruik, een betere verstaanbaarheid en een hogere tevredenheid met de tool. Het online programma wordt je gratis aangeboden en is bedoeld voor jou als toekomstige ouder of als kersverse ouder, met angst-, depressieve en/of stressklachten binnen de perinatale periode (zwangerschap tot 1 jaar na de bevalling).

Ben je 18 jaar of ouder, spreek/schrijf je Nederlands en ben jij zelf of is je partner zwanger of in het afgelopen jaar bevallen, dan kan je deelnemen.

Meer informatie kan je hieronder lezen in de uitgebreide informatiebrief. Lees hem aandachtig.

Klik hier om de informatie in verband met dit onderzoek aandachtig te lezen.